Antena Meniu Search
x

Un zid s-a prabusit peste cinci garaje, in Arad

Vremea loveste din toate partile. Unde n-a facut prapad canicula, furtunile au venit napraznic. La Arad, vantul puternic a daramat un zid de caramida peste cinci garaje.

Vezi și

Sub rafalele puternice de vant, un zid de caramida inalt de cinci metri s-a prabusit ca o bucata de carton peste garajele construite intre blocuri. Trei masini au fost distruse.

Cu ajutorul pompierilor, oamenii si-au scos masinile de sub daramaturi. Acum, se intreaba cine le va da banii pentru reparatii. Unul dintre proprietari abia isi cumparase masina.

Proprietarul casei al carei zid s-a daramat e un cetatean italian. A demolat partial cladirea, apoi a scos terenul la vanzare. Acum, e de negasit.

Necazul i-a lovit si pe proprietarii unei vile din centrul Aradului care s-a aprins de la un fulger. Patru ore s-au chinuit pompierii sa stinga focul care a mistuit acoperisul si mansarda cladirii.

Nici zilele urmatoare nu va fi liniste. Meteorologii au dat o avertizare de fenomene extreme pentru vestul, nordul si centrul tarii, care este valabila pana marti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un zid s-a prabusit peste cinci garaje, in Arad