Antena Meniu Search
x

Ultima noapte de distracție la terasă. Cluburile au tras focuri de artificii

A fost Revelion pe terase la mare şi în Bucureşti. În ultima noapte de distracţie şampania a curs valuri iar în unele cluburi s-au tras focuri de artificii. Din această seară, ieşirile la terasă vor fi permise doar până la ora 23, în Capitală şi în şapte judeţe.

de Redactia Observator

la 02.08.2020, 20:48

Vezi și
  • Autoritățile au decis închiderea teraselor, după ora 23:00
  • Patronii de cluburi spun că sunt în pragul falimentului

Tinerii au profitat de fiecare clipă în ultima noapte de petrecere în Centrul Vechi.

În mijlocul verii, închiderea teraselor noaptea e pentru mulţi o lovitură

Muzica nu va mai răsuna în boxe după ora 23 din această seară aici în Centrul Vechi din Capitală. Este ultima noapte de distracţie, iar terasele sunt pline.

Patronii se plâng că noile restricţii le aduc falimentul.

Tiberiu Crăciun, administrator club: Ultima noapte în care ne mai putem distra, în care mai putem face afaceri.  Noi fiind cluburi de mâine seară vom ţine închis. Vom disponibiliza angajaţii pentru că raţiunea unui club de a exista pe timpul zilei nu există.

Şi pe litoral a fost cea mai lungă noapte. În Mamaia, tinerii au petrecut ca la revelion. La miezul nopţii, cerul a fost luminat de artificii.

Tiberiu Tuhasu, manager terasa: Sunt oameni care ei se pregătesc, până vin de la plajă, 20:00-20:30, ştiţi cum e, se duc în cameră, se aranjează, vin la restaurnat şi nici nu mai au timp să mai mănânce, deci vor fi foarte mulţi oameni care se vor gândi la acest progam, îşi vor face o idee şi probabil, mulţi dintre ei nu or să mai vină la mare.

În următoarele două săptămâni, toate cluburile, terasele şi sălile de jocuri de noroc vor fi închise între ora 23 şi 6 dimineaţa în Bucureşti şi şapte judeţe. Şi petrecerile de nuntă sau botez dau stingerea la aceeaşi oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ultima noapte de distracție la terasă. Cluburile au tras focuri de artificii