Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultima zi de vacanță i-a adus sfârșitul

Pentru familia Stan, din Giurgiu, salvatorii n-au putut face minuni. Ea a supravieţuit, dar el a murit pe loc. Ionel Stan a fost primul lovit de maşina scăpată de sub control.

de Redactia Observator

la 05.09.2014 , 19:56

Pentru familia Stan, din Giurgiu, salvatorii n-au putut face minuni. Ea a supravieţuit, dar el a murit pe loc. *** Ionel Stan a fost primul lovit de maşina scăpată de sub control.

Traversa pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde, la braţ cu soţia lui. Pentru ei se termina vacanţa la mare şi erau mai nerăbdători ca niciodată să-şi revadă familia. Vestea i-a năucit pe toţi. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emţional!

Să râdă cu ei. Să se bucure de nepoţi, de familie. Să facă planuri. Soţia lui încă îl vede cum o ţinea de braţ. Cum au păşit amândoi pe trecerea de pietoni în acel moment blestemat.

Vezi și

Ce-a trăit acolo, pe caldarâmul însângerat, nu poate fi descris. Iar orele care trec aduc şi mai multă durere pentru familie.

Era mecanic de locomotivă, lucra la CFR. Iar în ziua blestemată se grăbea să ajungă acasă. Dar ceva le dăduse planul peste cap. Se stricase maşina. A dus-o la un service şi a plecat să caute un bancomat. Atunci, destinul lui s-a intersectat cu destinul unui bărbat necunoscut.

Ionel Stan se întoarce astăzi, acasă, în Giurgiu, într-un sicriu. Ginerele său a găsit putere să se ocupe de ultimul drum.

Trăia pentru familie. Iar soarta i-a dat timp să-şi cunoască doar câteva luni primul nepoţel. În urmă cu câteva săptămâni a apucat să-şi vadă şi fiica mireasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Ultima zi de vacanță i-a adus sfârșitul