Antena Meniu Search
x

Ultimele aplauze pentru Angela Ciochină

Angela Ciochină, solista-păpuşă a Epocii de aur, va primii mâine ultimele aplauze. pe ultimul drum. S-a stins la 60 de ani, în singurătate. Izolată de artiştii cărora le-a refuzat de fiecare dată ajutorul

Vezi și

Angela Ciochină, solista-păpuşă a Epocii de aur, va primii mâine ultimele aplauze. pe ultimul drum. S-a stins la 60 de ani, în singurătate. Izolată de artiştii cărora le-a refuzat de fiecare dată ajutorul. 

O tânără cu ochi verzi care zâmbeşte cu sufletul din poze vechi. Un chip angelic. Un om nemaipomenit. Aşa o descriu colegii de scenă pe Angela Ciochină. Una dintre stelele muzicii uşoare româneşti înainte de '89.

Fiică de preot, Angela Ciochină cânta frumos. Vorbea frumos. Şi a intrat repede în inima colegilor ei, compozitori. După ce Mihaela Mihai a fugit din ţară, Horia Moculescu i-a încredinţat ei melodia Salcia.

De 5 ani, nu se mai ridica din pat. O vreme s-a retras la casa părintească din Neamţ. Însă de acolo, a ajuns la urgenţe. Iar singurele rude pe care le-a mai avut au adus-o înapoi în Capitală. Aici, în casa din Colentina, a fost găsită ieri de dimineaţă fără suflare, de femeia care-i făcea curăţenie şi mâncare. Seara le spusese tuturor, ca de obicei, că era foarte bine.

Solista-păpuşă a Epocii de Aur nu a mai apucat să revină în lumina reflectoarelor. Nu a mai apucat nici să ajungă la Urecheşti, la mormântul părinţilor şi al surorii ei mai mici.

Angela Ciochină nu va fi înmormânată în cavoul familiei, din Neamţ. Şi nici lângă alţi artişti, la Bellu. Mâine, va fi condusă pe ultimul drum la cimitirul Tudor Vladimirescu din capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ultimele aplauze pentru Angela Ciochină