Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele clipe din viaţa celor cinci tineri arşi în accidentul din Suceava AU FOST FILMATE! Imagini DE COŞMAR cu momentul exploziei autoturismului (VIDEO)

Ultimele clipe din viaţa celor cinci tineri arşi de vii pe şosea, în Suceava, au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării.

de Redactia Observator

la 03.11.2017 , 19:48

Ultimele clipe din viaţa celor cinci tineri arşi de vii pe şosea, în Suceava, au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării aflată la doar câţiva metri de locul accidentului! 

Sunt imagini de pe trei camere de supraveghere, fiind surprins inclusiv momentul impactului dintre autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani şi o altă maşină.

Articolul continuă după reclamă

Mai întâi se vede cum maşina trece cu viteză foarte mare de benzinărie şi imediat se intersectează cu o camionetă, pe care o acroşează, fracţiune de secundă mai târziu ieşind de pe şosea şi lovindu-se de un alt autoturism, apoi explodând.

Pe acelaşi subiect

Se vede apoi şi cum arde autoturismul, pe marginea drumului.

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani au murit arşi de vii după ce maşina în care se aflau s-a izbit de două vehicule şi a luat foc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Ultimele clipe din viaţa celor cinci tineri arşi în accidentul din Suceava AU FOST FILMATE! Imagini DE COŞMAR cu momentul exploziei autoturismului (VIDEO)