Antena Meniu Search
x

Mărturie cutremurătoare a mamei unuia dintre tinerii ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: ”A trecut deasupra mea. Nu mi-am dat seama că e un semn”

Mama lui Andrei Prelucă, unul dintre tinerii arși de vii în cumplitul accident din Suceava, a făcut o mărturisire cutremurătoare.

Mama lui Andrei Prelucă, unul dintre tinerii arși de vii în cumplitul accident din Suceava, a făcut o mărturisire cutremurătoare.

După efectuarea necropsiei, familia Prelucă a putut să-l ia pe Andrei și să-l îngroape. Distrusă de durere, mama tânărului de 19 de ani a declarat că acesta abia terminase liceul și se pregătea să plece în Germania. 

„Era cu frică de Dumnezeu, ca un înger. Era prieten cu toţi, a rămas de la liceu. El a terminat liceul vara asta şi trebuia să plece în Germania peste o săptămână, avea bagajul făcut, şi uite unde a plecat, puiul mamei, puiul mamei”, a spus Sabina Prelucă.

Femeia a mărturisit că a avut un semn care i-a prevestit această nenorocire. „Probabil că nici el nu a ştiut ce se întâmplă. Să visez eu vreodată vreun coşmar, nimica. Numai a trecut deasupra casei cucuveaua care cânta şi nu mi-am dat seama că cânta asupra mea, nu mi-am dat seama că e un semn”, a fost concluzia Sabinei Prelucă.

Pe acelaşi subiect

Au ars de vii în noaptea de Halloween

Marţi seară, cinci tineri, respectiv Ciprian Năsăudeanu, de 26 de ani, fraţii Beniamin Marian Paraliuc, de 15 ani, şi Emanuel Darius Paraliuc, de 19 ani, toţi din Gura Humorului, Andrei Prelucă, de 19 ani, din Capu Câmpului, şi Simona Lazarovici, de 16 ani, din Hreaţca – Vultureşti, au urcat în autoturismul marca Audi A6 cumpărat recent din Elveţia.

Au venit dinspre Gura Humorului la Suceava, unde au participat la petrecerea de Halloween din clubul Versus, de unde băieţii au şi postat o fotografie în jurul orei 2.00.

În jurul orei 3.00 au plecat spre casele lor, numai că nu au mai ajuns la destinaţie în viaţă. Pe drumul naţional 17, la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, şoferul care apăsase pedala acceleraţiei până la podea nu a mai putut controla bolidul în curbă.

A lovit în plin o furgonetă, iar din impact, maşina a fost aruncată într-un VW Tiguan. Apoi a luat foc. Şoferul maşinii VW Tiguan a încercat să stingă focul, însă i-a fost imposibil.

Cei cinci, rămaşi prizonieri între fiarele contorsionate, au ars în întregime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mărturie cutremurătoare a mamei unuia dintre tinerii ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: ”A trecut deasupra mea. Nu mi-am dat seama că e un semn”