Antena Meniu Search
x

Ultimele pregătiri pentru marele concert al lui Robbie Williams

Până la marea întâlnire cu Robbie Williams, România numără. 23 de ore până la cel mai aşteptat concert. 60.000 de fani fericiţi. 1.000 de forţe de securitate. 300 de membri ai staffului. Şi nenumărate aplauze

Vezi și

Până la marea întâlnire cu Robbie Williams, România numără. 23 de ore până la cel mai aşteptat concert. 60.000 de fani fericiţi. 1.000 de forţe de securitate. 300 de membri ai staffului. Şi nenumărate aplauze

Totul este pregătit pentru seara magică. De la scena uriaşă, până la meniul artistului.  La marea întâlnire cu România, Robbie a sosit mai devreme cu o zi. Şi n-a venit singur. O echipă impresionantă l-a însoţit la Bucureşti. O mobilizare uriaşă, pentru un uriaş al muzicii pop.

Iar pretenţiile lui sunt direct proporţionale cu faima de care se bucură. Pentru concertul de mâine, artistul a cerut o cabină mobilată cu fotolii şi canapele şi decorată cu plante naturale. Vrea să aibă la dispoziţie un televizor şi o consolă pentru jocuri. Înainte să urce pe scenă, Robbie va mânca peşte alb, somon, orez brun şi sushi.

Robbie se va dărui total în faţa a peste 60.000 de fani. 60.000 de români fericiţi îşi vor vedea idolul pe scenă. Iar el va vedea. Casa Poporului. Scena, amplasată cu faţa spre Palatul Parlamentului, are dimensiuni impresionante. Peste 50 de metri lungime şi 30 de metri înălţime.

Valul uriaş de spectatori va paraliza inima Capitalei. În Piaţa Constituţiei, pe bulevardul Unirii şi pe bulevardul Libertăţii, traficul va fi închis. Iar rutele ocolitoare se pot aglomera. Aşa că spectatorii sunt sfătuiţi să-şi lase maşinile acasă. Au doar două căi de acces în zona de concert, una din Parcul Izvor, cealaltă din bulevardul Regina Maria.

Cu toţii vor trece prin controale stricte, pentru că organizatorii au impus reguli dure. Sunt interzise aparatele de filmat sau de fotografiat profesionale, tabletele, binoclurile, sticlele cu băuturi, pachetele cu mâncare şi medicamentele. Spectatorii nu au voie nici măcar cu umbrele. În caz că plouă, îşi pot lua pelerine.

După concertul de mâine, distracţia s-ar putea muta în Centrul Vechi. Patronii barurilor şi cafenelelor îşi fac deja calcule.

În deschiderea concertului lui Robbie Williams, vor cânta Delia şi Lemar. Cei care nu au încă bilete, mai au o şansă să-şi cumpere. Mai sunt locuri la tribună, la Golden şi la Diamond Circle. Cel mai ieftin bilet costă 464 de lei, iar cel mai scump - 680 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ultimele pregătiri pentru marele concert al lui Robbie Williams