Antena Meniu Search
x

Ultimul zbor, ultima zi în viaţă pentru pilotul Costel Vâlcu

Îndureraţi, zeci de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe pilotul Costel Vâlcu. În memoria lui, militarii au tras focuri de armă, în timp ce rudele şi-au luat adio de la cel care a fost un profesionist adevărat, un soţ, tată şi bunic dedicat

Vezi și

Îndureraţi, zeci de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe pilotul Costel Vâlcu. În memoria lui, militarii au tras focuri de armă, în timp ce rudele şi-au luat adio de la cel care a fost un profesionist adevărat, un soţ, tată şi bunic dedicat. 

Sâmbătă trebuia să fie ultima lui zi de zbor. Pilotul voia să se retragă, dar nu a mai apucat să se bucure de pensie. Cu ultimele puteri a scos avionul din zona locuită.

La aproape 60 de ani, după mai bine de zece mii de ore de zbor, viaţa lui s-a frânt. După ce avionul pilotat a ajuns o epavă, inima lui Costel Vâlcu a mai bătut doar câteva ore. Astăzi, familia, colegii sau cunoscuţi şi-au luat rămas bun.

Sâmbătă dimineaţa, Costel Vâlcu a reuşit să se întoarcă la sol. A aterizat forţat ca să evite un dezastru. Aparatul era încărcat cu aproape o tonă de îngrăşământ pe bază de azot, o substanţă inflamabilă care trebuia aruncată peste o cultură de orez dar la un moment dat au început problemele.

Au direcţionat cât de cât, au tras de manşă, nu s-au dus pe sat, au evitat celelalte două avioane şi l-au dus undeva pe câmp, unde se aterizează forţat.

Sâmbătă era ultima zi de zbor pentru Costel Vâlcu. Voia să se retragă. Toate componentele avionului au fost trimise la Bucureşti, pentru expertiză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ultimul zbor, ultima zi în viaţă pentru pilotul Costel Vâlcu