Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani și-a înjunghiat prietenii

Un adolescent de 17 ani a fost la un pas să-şi omoare doi prieteni, după ce i-a atacat cu un cuţit, într-o comună din judeţul Botoşani. Unul dintre tineri, de 24 de ani, a fost găsit într o balta de sânge, la marginea drumului unde a avut loc conflictul. Şi cealaltă victimă a ajuns la spital, cu răni la piept.

Vezi și

Un adolescent de 17 ani a fost la un pas să-şi omoare doi prieteni, după ce i-a atacat cu un cuţit, într-o comună din judeţul Botoşani. Unul dintre tineri, de 24 de ani, a fost găsit într o balta de sânge, la marginea drumului unde a avut loc conflictul. Şi cealaltă victimă a ajuns la spital, cu răni la piept. Adolescentul ar fi crezut că ceilalţi prieteni vor să-l bată, după ce au petrecut întreaga zi împreună. 

Un tânăr de 20 de ani este adus la spital conştient, dar cu răni bandajate în dreptul toracelui. Acelaşi cuţit i-a provocat o plagă mult mai gravă unui prieten cu patru ani mai mare, care ajunge în scurt timp la spital cu o altă ambulanţă.

Medicii au găsit victimele într-o comună din judeţul Botoşani. Cel aflat în stare critică nu s-a mai ridicat de la marginea drumlui.Amândoi au fost atacaţi de un prieten. Un adolescent de 17 ani, care a vrut să se impună printre cei mai mari de vârstă.

Deşi au purtat discuţii amicale, adolescentul ar fi înţeles că ceilalţi prieteni vor să-l bată. Imediat după ce i-a atacat, băiatul a fugit de la locul faptei. Poliţiştii încearcă să-i dea de urme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent de 17 ani și-a înjunghiat prietenii