Antena Meniu Search
x

Teribilism! Un adolescent din judeţul Constanţa a rămas fără un picior

Imprudenţa l-a lăsat infirm pe un adolescent din judeţul Constanţa. Acesta a rămas fără unul din picioare după ce a sărit din trenul aflat în mers.

Vezi și

Imprudenţa l-a lăsat infirm pe un adolescent din judeţul Constanţa. Acesta a rămas fără unul din picioare după ce a sărit din trenul aflat în mers. Băiatul provine dintr-o familie foarte săracă, iar părinţii n-au avut bani nici măcar să meargă să-l vadă la spital.

Nenorocirea s-a petrecut în această dimineaţă în Halta din localitatea Dorobanţu. Poliţiştii cred că băiatul mergea la cerşit în Constanţa împreună cu alţi copii. Ei au urcat în trenul personal dar, pentru că niciunul nu avea bilet, controlorul i-a dat jos.

Băiatul de 13 ani s-a urcat apoi într-un marfar, dar, când şi-a dat seama că acesta se îndreaptă spre Năvodari şi nu înspre Constanţa, a sărit. A nimerit însă sub roţi. Martori la întreaga scenă, ceilalţi copii s-au speriat şi au fugit care-ncotro. Un şofer care trecea prin zonă a sunat la 112. Băiatul a fost dus cu un elicopter SMURD la spital.

Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze unul din picioare de la gambă în jos. Copilul provine dintr-o familie sărmană şi mai are 3 fraţi mai mici acasă. Părinţii lui, oameni fără carte, s-au împrumutat de 5 lei ca să-l viziteze la spital.

Băiatul este internat la spitalul din Constanţa. Medicii încearcă chiar în aceste momente să-i salveze al doilea picior dar nu sunt deloc optimişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Teribilism! Un adolescent din judeţul Constanţa a rămas fără un picior