Meniu
Search
x

Un adolescent din Prahova şi-a ucis tatăl cu o lovitură de topor, după care a încercat să ascundă fapta, ajutat chiar de mama sa

Cei doi au început imediat pregătirile de înmormântare. Au dat insă de bânuit când au avut nevoie de certificatul de deces.

la 25.10.2017, 11:44
Vezi și

Apoi a încercat să îşi ascundă fapta ajutat, cu sânge rece, chiar de mama sa. Cei doi au început imediat pregătirile de înmormântare. Au dat insă de bânuit când au avut nevoie de certificatul de deces. Abia după două zile de la oribila crimă, băiatul de 17 ani a ajuns pe mâna anchetatorilor.

Sâmbătă, tânărul de 17 ani din Păcureţi, a mers la fotbal cu prietenii. Cum tatăl era foarte sever, l-a ameninţat că dacă nu vine acasă la timp, va încuia uşa. Asta s-a şi întâmplat. Mama a fost cea care l-a ajutat să intre în casă, iar băiatul a mers glonţ în camera unde tatăl dormea, înarmat cu un topor. L-a lovit o singură dată. Suficient cât să-l lase fără suflare, într-o baltă de sânge.

Băiatul i-a povestit mamei grozăvia. Apoi, cei doi au pus la cale un plan diabolic, desprins parcă din filmele de groază, ca să muşamalizeze crima. I-au cusut rana la cap bărbatului de 66 de ani şi duminică dimineaţă au început pregătirile de înmormântare. Au cumpărat până şi sicriu. 

Asta i-a spus adolescentul, luni, şi medicului din comună. Doctorului, venit să constate decesul, i s-a părut suspectă rana de la cap şi a alertat imediat Poliţia. Aşa a ieşit totul la iveală. 

Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova: "Acesta a fost reţinut, în cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova."

Rudele susţin că exact comportamentul agresv al bărbatului l-ar fi împins pe băiat la crimă.

Claudia Bodeanu, directoarea şcolii Bălţeşti, unde învaţă băiatul: "Copilul acesta nu a avut niciun fel de probleme, niciun fel de abateri disciplinare, nimic, nimic, nimic."

Criminaliştii au găsit toate probele de care aveau nevoie în casa familiei. Aşa că, la audieri, băiatul şi-a recunoscut fapta. 

A fost arestat de preventiv şi riscă ani grei de închisoare, acum. Şi mama lui va ajunge în faţa procurorilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un adolescent din Prahova şi-a ucis tatăl cu o lovitură de topor, după care a încercat să ascundă fapta, ajutat chiar de mama sa