Antena Meniu Search
x

Descoperire şoc la Constanţa! Zeci de flacoane de pastile au fost găsite în casa studentului american care ar fi drogat şi violat doi tineri din Medgidia (VIDEO)

Ar fi violat doi tineri, pe care, înainte, i-ar fi adormit cu medicamente. În locuinţa lui, anchetatorii au făcut o descoperire şocantă. Poliţiştii au găsit 30 de flacoane cu medicamente cu efect tranchilizant, dar şi diferite obiecte sexuale.

Vezi și

Ar fi violat doi tineri, pe care, înainte, i-ar fi adormit cu medicamente. În locuinţa lui, anchetatorii au făcut o descoperire şocantă. Poliţiştii au găsit 30 de flacoane cu medicamente cu efect tranchilizant, dar şi diferite obiecte sexuale.

Suspectul se numeşte Damon Eathon, este născut în Israel, dar are şi cetăţenie americană. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, studiază medicina în Constanţa şi este cunoscut pentru orientările homosexuale.

Poliţiştii au aflat însă că tânărul îşi folosea cunoştinţele în medicină pentru a-şi satisface propriile pofte.

Mai exact, invita tineri la locuinţa sa, unde le administra medicamente cu care îi adormea, iar apoi îi viola. Doi tineri, de 20 şi 21 de ani din Medgidia l-au reclamat. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Constanţa au pus la cale o întâlnire între un investigator sub acoperire şi suspect, în Staţiunea Mamaia.

A doua zi, locuinţa suspectului a fost percheziţionată. Poliţiştii au ridicat şi 5 laptopuri, 7 telefoane mobile, dar şi multe medii de stocare. Aşadar, au multe imagini de vizionat. Anchetatorii încearcă să găsească şi alte dovezi şi vor să afle cine i-a mai picat în plasă. Suspectul a fost reţinut, iar azi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Descoperire şoc la Constanţa! Zeci de flacoane de pastile au fost găsite în casa studentului american care ar fi drogat şi violat doi tineri din Medgidia (VIDEO)