Antena Meniu Search
x

Un an de la tragedia petrecută la restaurantul libanez din Constanţa

La mai bine de un an de când trei tinere au ars de vii într-un restaurant libanez, din Constanţa, dosarul a fost trimis, în sfârşit, în judecată. Familiile fetelor însă nu-şi vor găsi niciodată liniştea. Patronul restaurantului, alţi 8 inculpaţi dar şi două firme vor răspunde în faţa legii. Doar familia cântăreţei Nicoleta Cengher le cere despăgubiri de 20 de milioane de euro. Un an de la tragedia petrecuta la restaurantul libanez din

Vezi și

La mai bine de un an de când trei tinere au ars de vii într-un restaurant libanez, din Constanţa, dosarul a fost trimis, în sfârşit, în judecată. Familiile fetelor însă nu-şi vor găsi niciodată liniştea. Patronul restaurantului, alţi 8 inculpaţi dar şi două firme vor răspunde în faţa legii. Doar familia cântăreţei Nicoleta Cengher le cere despăgubiri de 20 de milioane de euro. 

Camera Nicoletei Vasiliţeanu este acum plină cu poze, icoane şi lumânări. Un altar în care arde mereu focul, la fel ca în noapte de 5 aprilie 2014.

Tânăra s-a stins după ce s-a prăbuşit peste ea acoperişul în flăcări. De-atunci, mama ei trăieşte într-un coşmar continuu.

Odată cu ea s-au stins dansatoarea Miky şi cântăreaţa Nicoleta Cengher. Fetele se schimbau în vestiarul de la etaj când au fost înconjurate de flăcări. Au ars de vii.

George Karam, patronul restaurantului, a fost trimis în judecată pentru 46 de capete de acuzare. Niciunul pentru ucidere din culpă.

Printre altele, libanezul este acuzat că nu a luat măsurile de securitate în muncă dar şi că a construit ilegal mansarda unde au ars fetele. În judecată vor ajunge şi cele două firme de construcţie dar şi un angajat care a racordat ilegal restaurantul la gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un an de la tragedia petrecută la restaurantul libanez din Constanţa