Antena Meniu Search
x

Un antrenament cu mascaţi s-a transformat în bătaie

Un antrenament cu mascaţi s-a transformat în bătaie pe faţă! Un poliţist constănţean a ajuns la spital, după ce ar fi fost lovit cu pumnii de un superior. Cei doi, angajaţi la Serviciile Speciale, erau la un antrenament

Vezi și

 La un moment dat subalternul a vrut să îşi întrerupă antrenamentul însă şeful lui i-a solicitat să continue. Cum acesta a refuzat în continuare de aici şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

În urma altercaţiei subalternul s-a ales cu un traumatism cranio cerebral şi a fost dus de colegi la spitalul Judeţean Cosntanţa. După ce a primit îngrijirile medicale a putut să plece acasă.

S-a dus însă la serviciul de medicină legală de unde şi-a scos un certificat dar deocamdată nu a depus plângere împotriva şefului său. Pe plan disciplinar însă şeful său a ajuns în faţa comisiei Inspectoralului Jiudeţean de Poliţie şi a fost retrogradat.

El a anunţat în această dimineaţa că intenţionează să părăsească trupele speciale. Nu se ştie însă dacă va pelca şi din poliţie. Dacă va rămâne în sistem sancţiunile ar putea fi unele mult mai drastice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un antrenament cu mascaţi s-a transformat în bătaie