Antena Meniu Search
x

Un argesean, victima a unui accident rutier, a castigat in instanta aproape 400.000 de euro de la o firma de asigurari

Dupa doi ani de procese, un argesean ranit intr-un accident de circulatie a dat o lovitura dura sistemului de asigurari: 400.000 de euro castigati in instanta.

Vezi și

O stim cu totii, e greu cu asigurarile. Pe cat de repede se misca atunci cand vine vorba sa-si incaseze politele, pe atat de greu scot firmele de asigurari banii cand trebuie sa plateasca despagubirile.

Exista speranta insa! Dupa doi ani de procese, un argesean ranit intr-un accident de circulatie a dat o lovitura dura sistemului de asigurari: 400.000 de euro castigati In instanta.

Perseverent, timp de doi ani, dosarul barbatului a fost plimbat pe la mai multe instante. Barbatul nu s-a lasat insa pagubas, asa ca la sfarsitul anului trecut i s-a facut dreptate. Tribunalul Comercial Arges a decis ca firma de asigurari a soferului vinovat trebuie sa ii plateasca acestuia 285.000 de euro despagubiri civile, cate 1.500 de euro lunar, pana cand starea victimei va fi ca inaintea accidentului, plus 50.000 de euro despagubiri morale.

Mai mult decat atat, barbatul a dat in judecata si propria firma de asigurari, de unde a mai primit 50.000 de euro, fiind nemultumit de faptul ca masina sa, avariata in accident, nu a fost reparata in timp util.

In urma cu doi ani, barbatul a ajuns la spital cu probleme grave de coloana, dupa ce a fost accidentat de o soferita neatenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un argesean, victima a unui accident rutier, a castigat in instanta aproape 400.000 de euro de la o firma de asigurari