Antena Meniu Search
x

Şoferul unui autobuz din Timişoara a sechestrat călătorii. A blocat uşile şi a schimbat ruta

 "Ajutor, ne-a sechestrat şoferul de autobuz". Este apelul şocant la 112, dat de călătorii care s-au trezit blocaţi în timpul unei curse prin Timişoara. Şoferul, într-un acces de furie, a decis să schimbe ruta şi să retragă autobuzul la garaj cu tot cu pasageri.

Vezi și

 "Ajutor, ne-a sechestrat şoferul de autobuz". Este apelul şocant la 112, dat de călătorii care s-au trezit blocaţi în timpul unei curse prin Timişoara. Şoferul, într-un acces de furie, a decis să schimbe ruta şi să retragă autobuzul la garaj cu tot cu pasageri.  Motivul este incredibil. Bărbatul s-ar fi supărat după ce o pasageră i-a reproşat că a ajuns cu întârziere în staţie. 

"Suntem pe Liviu Rebreanu, ne-a sechestrat şoferul de la expres 1. Domnul şofer a decis să facă dreapta pentru că ... după uşă îl vedeţi pe domnul şofer care este foarte mândru de ce a făcut." Timişorenii care voiau să ajungă aseară din Calea Șagului spre Calea Aradului au avut parte de o surpriză neplăcută. După numai câteva staţii, şoferul a decis că nu mai continuă călătoria pe traseul stabilit şi s-a oprit într-o benzinărie.

"Dânsul a zis că este stresat că o doamnă i-a reproşat că a întârziat şi nu mai suportă stresul şi asta e." Călătorii au sunat la 112 şi l-au acuzat pe şofer de sechestrare. Cât timp poliţiştii au discutat cu pasagerii, bărbatul s-a calmat. Ba mai mult, a şi uitat de la ce a pornit tot scandalul. 

Scandalul a ajuns şi la urechile directorului societăţii de transport public: "A avut loc un schimb de replici între o doamnă călătoare şi şofer. A escaladat, mă rog, prin nişte ofense reciproce. Şi şoferul a greşit şi el pentru că nu trebuia să se abată de la traseu." 

Primarul cere măsuri drastice pentru pedepsirea şoferului nervos: "Mă aştept ca pentru astfel de faptă sancţiunea să fie desfacerea contractului de muncă.  Este un incident regretabil. Este inadmisibil ca un şofer să procedeze astfel. Dar, la fel de inadmisibil este ca unii călători să îi jignească pe şoferi." 

După incident, şoferul a ajuns la spital, unde medicii au constatat că are tensiune foarte mare și l-au oprit pentru investigații suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui autobuz din Timişoara a sechestrat călătorii. A blocat uşile şi a schimbat ruta