Antena Meniu Search
x

Un bacauan s-a dat drept avocat si a inselat zeci de oameni

Un bacauan s-a dat drept avocat si a reusit astfel sa insele zeci de oameni. A castigat de pe urma lor aproape 10.000 de lei

Vezi și

Ieri, a fost arestat printr-un nororc sau printr-o neatentie a sa. Falsul avocat a dat anunt intr-un ziar local ca face angajari in propriul barou. O absolventa de drept, avocata, a raspuns anuntului si si-a dat seama imediat ca barbatul nu are nici un fel de licenta care sa-i dea dreptul sa practice avocatura. Asa ca a depus plangere impotriva lui. Aceasta a fost singura dovada de care aveau nevoie politistii ca sa-l poata retine. Ce-i drept, barbatul facuse facultatea de drept, dar nu a dat niciodata examen de intrare in barou, deci a ramas un simplu jurist.

Asta nu l-a impiedicat, insa, sa-si deschida propriul barou. Acum, barbatul este acuzat de fals, uz de fals, inselaciune si practicarea fara drept a meseriei de avocat. Magistratii curtii de apel au decis arestarea preventiva, pentru 29 de zile. Decizia nu este definitiva. Barbatul a facut deja recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un bacauan s-a dat drept avocat si a inselat zeci de oameni