Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani din judeţul Botoşani a murit după o joacă periculoasă

O dramă cutremurătoare şi absurdă a zdrobit o familie din judeţul Botoşani. Un băiat în vârstă de 12 ani a murit după o joacă periculoasă.

Vezi și

O dramă cutremurătoare şi absurdă a zdrobit o familie din judeţul Botoşani. Un băiat în vârstă de 12 ani a murit după o joacă periculoasă. 

Copilul a făcut o spânzurătoare şi, fără să vrea, a rămas agăţat în ea, sub privirile îngrozite ale prietenului său. În zadar a strigat băiatul rămas în viaţă după ajutor. Când a ajuns un adult la el era deja prea târziu.

Buimac, vecinul care l-a auzit a alergat într-un suflet într-acolo. Omul n-a avut cuţit la el să taie frânghia. Aşa s-au mai pierdut câteva minute, preţioase poate. Copilul s-a stins la spital, în braţele medicilor.

Protecţia copilului a început o anchetă în acest caz. Din păcate, nu este singurul de acest gen. La sfârşitul lui 2013, o fetiţă de aceeaşi vârstă a murit după ce a jucat "Spânzurătoarea pe viu."

Periculos este că jocul, care ar trebui să le antreneze mintea celor mici, le dă idei mortale. În lumea virtuală, spânzurătoarea este reprodusă cât se poate de real. În acest joc online, de exemplu, pe post de păpuşă apare un băieţel care, atunci când greşeşti, îţi aruncă cuvinte grele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 12 ani din judeţul Botoşani a murit după o joacă periculoasă