Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 15 ani din judeţul Buzău şi-a găsit sfârşitul la volan

A vrut să testeze maşina unchiului său, dar a condus spre moarte. Un băiat de 15 ani din judeţul Buzău şi-a găsit sfârşitul după ce a urcat la volan

de Redactia Observator

la 23.10.2015 , 16:32

A vrut să testeze maşina unchiului său, dar a condus spre moarte. Un băiat de 15 ani din judeţul Buzău şi-a găsit sfârşitul după ce a urcat la volan. 

A luat maşina unei rude dar, din cauza vitezei mari şi a lipsei de experienţă, n-a putut stăpâni bolidul şi s-a izbit de un copac. 

Imaginile de la locul tragediei vorbesc de la sine. Maşina a fost pur şi simplu ruptă în două. Bucăţi din ea sunt împrăştiate pe câmp, până la o distanţă de 50 de metri. Echipajele de salvare au avut un şoc şi mai mare când au realizat că la volanul maşinii cu număr de Bulgaria era un copil de doar 15 ani. Pe locul pasagerului, era un prieten, cu un an mai mare. Cosmin, băiatul mort, era elev în clasa a IX-a la liceul economic din Râmnicu Sărat. La prânz trebuia să ajungă la ore. Adrenalina vârstei de 16 ani şi probabil asta l-a făcut să uite că nu are suficientă maturitate. Băiatul luase maşina unei rude, cel mai probabil, fără ca aceasta să ştie. Deşi mai avea mult până să-şi ia carnetul, asta nu l-a împidicat să urce la volan. Pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului. Unchiul băiatului a fost dus la audieri. Acesta trebuie să explice cum au ajuns cheile de la maşină în mâinile adolescentului şi dacă a mai urcat la volan până acum.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Un băiat de 15 ani din judeţul Buzău şi-a găsit sfârşitul la volan