Antena Meniu Search
x

Un băiat de 19 ani a fost condamnat la o viaţă într-un scaun cu rotile de indiferenţa autorităţilor

La opt ani după ce o tânără şi-a pierdut o mână din cauza unui parapet rupt, un băiat de 19 ani a fost condamnat la o viaţă într-un scaun cu rotile de indiferenţa autorităţilor.

Vezi și

 La opt ani după ce o tânără şi-a pierdut o mână din cauza unui parapet rupt, un băiat de 19 ani a fost condamnat la o viaţă într-un scaun cu rotile de indiferenţa autorităţilor.

A sărit cu maşina de pe un pod, în albia unui pârâu, pentru că parapetul de pe marginea carosabilului era rupt. A supravieţuit saltului de aproape cinci metri, dar nu va mai putea merge niciodată. Prietenul din dreapta sa a scăpat cu răni mai uşoare.

Zgomotul venea din albia pârâului care trece pe lângă casele lor. O maşină a sărit de pe pod, de la cinci metri înălţime. Un tânăr de 19 ani la volan şi un prieten cu trei ani mai mic în dreapta sa. Amândoi au avut zile.

Oamenii nu au putut să-i scoată din maşina înmatriculată în Irlanda. Au făcut-o pompierii! Primul care a fost eliberat din autoturismul distrus a fost tânărul de 16 ani.

În acelaşi timp, pompierii şi medicii ajutaţi de localnici încercau să-l elibereze şi pe şoferul de 19 ani. După mai bine de o jumătate de oră, şoferul grav rănit a fost urcat într-o ambulanţă.

La spital, tânărul şofer a aflat că nu va mai putea conduce niciodată. A rămas paralizat în urma accidentului. Nu s-ar fi întâmplat asta dacă autorităţile şi-ar fi făcut treaba, acuză localnicii revoltaţi.

Parapetul podului a fost rupt în urma unui alt accident şi nimeni nu l-a înlocuit. Dacă ar fi făcut-o probabil că maşina în care erau cei doi băieţi n-ar mai fi ajuns în albia pârâului.

Tot din cauza unui parapet rupt, în urmă cu opt ani, o tânără şi-a pierdut mâna dreaptă. După ce a dat în judecată CNADNR, a primit anul acesta despăgubiri morale în valoare de un milion de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 19 ani a fost condamnat la o viaţă într-un scaun cu rotile de indiferenţa autorităţilor