Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe groaznice pentru un băiat de 7 ani: A ajuns la spital, după ce taxiul, în care se afla cu mama şi fratele său, a lovit o altă maşină

Un băiat de 7 ani a ajuns la spital, după ce taxiul în care era cu mama şi fratele lui mai mic s-a izbit frontal de alt autoturism. Şoferul taxiului nu ar fi dat prioritate.

de Redactia Observator

la 27.03.2017 , 13:43

Un băiat de 7 ani a ajuns la spital, după ce taxiul în care era cu mama şi fratele lui mai mic s-a izbit frontal de alt autoturism. Şoferul taxiului nu ar fi dat prioritate.

Lucru destul de obişnut, spun localnicii, pentru că intersecţia unde a avut loc accidentul e foarte periculoasă.

Nu este semnalizată cu indicatoare rutiere, iar şoferii nici n-ar respecta regula priorităţii de dreapta.

Vezi și

Femeia şi copiii, băiatul de 7 ani şi cel mai mic, de un an, veneau de la cumpărături şi, în scurt timp, ar fi ajuns acasă. N-au mai apucat. Şoferul taxiului în care erau a lovit un alt autoturism.

Unul dintre cei doi fraţi, copilul de şapte ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa cu răni uşoare. Mama lui dă vina pe şoferul taximetrulului. 

Şi totuşi, taximetristul nu băuse, au stabilit poliţiştii. Cât timp a stat de vorbă cu ei, bărbatul părea însă în stare de şoc. A încurcat actele.

Starea în care era taximetristul i-a facut pe agenţi să solicite încă o ambulanţă.

Bărbatul, care a rămas fără permis de conducere, a fost dus la spital pentru nişte analize suplimentare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Clipe groaznice pentru un băiat de 7 ani: A ajuns la spital, după ce taxiul, în care se afla cu mama şi fratele său, a lovit o altă maşină