Antena Meniu Search
x

Un bar din judeţul Suceava, sub asediul unor huligani

Un bar din judeţul Suceava a fost sub asediul unor huligani. Bătăuşii au luat ostatici clienţi nevinovaţi şi i-au lovit nemilos cu pumnii şi picioarele!

Vezi și

Un bar din judeţul Suceava a fost sub asediul unor huligani. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional! Bătăuşii au luat ostatici clienţi nevinovaţi şi i-au lovit nemilos cu pumnii şi picioarele!

Au devastat tot ce le-a stat în cale, într-o răzbunare crudă. Trei dintre ei tocmai fuseseră condamnaţi la închisoare, pentru o răfuială mai veche. Noaptea trecută s-au întors la victima care a depus, împotriva lor, mărturie în instanţă. Patronul barului! 

O răzbunare pe viaţă şi pe moarte. Dezlănţuiţi, agresorii au reușit, mai întâi, să scoată din bar un client. L-au luat ostatic. Era un necunoscut pentru ei. Dar asta nu a contat. I-au sfâșiat hainele, l-au lovit cumplit. Cumva, omul a reușit să scape din mâinele lor. A urmat, însă, un atac sălbatic.

L-a lovit nemilos cu picioarele, până când victima a rămas nemişcată. Bărbatul putea fi mort. Dar asta nu a contat pentru agresori: un grup de tineri cunoscuţi în Dărmăneşti, Suceava, pentru vandalisme.

Clienţi nevinovaţi au căzut victime. Maşinile lor au fost distruse. Au lovit cu porţile din fier, cu bănci şi scaune. Mulţi dintre cei care sărbătoreau Paştele au sărit de la ferestre, de teamă că huliganii vor ajunge la ei.

Iar agresorii sunt liberi. Nu au fost reţinuţi, deşi imaginile violente arată clar - sunt pericol public!

Tănărul lovit nemilos, lăsat în agonie a fost dus la spital. A avut noroc. Medicii spun că a trecut pe lângă moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un bar din judeţul Suceava, sub asediul unor huligani