Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit înecat chiar sub ochii fiului său, într-un lac din Codlea, judeţul Braşov

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un lac din Codlea, judeţul Braşov. Băieţelul, în vârstă de 14 ani, a fost cel care a alertat oamenii de pe mal şi le-a cerut ajutorul.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 11:31

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un lac din Codlea, judeţul Braşov. Băieţelul, în vârstă de 14 ani, a fost cel care a alertat oamenii de pe mal şi le-a cerut ajutorul. După ore bune de căutări, scandandrii au scos trupul neînsufleţit. Bărbatul ştia să înoate, spun martorii, şi nimeni nu şi-a închipuit că se poate îneca. 

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a mers la scăldat împreună cu fiul său de 14 ani şi cu o prietenă. Omul s-a îndepărtat la 10-15 metri de mal, iar la un moment dat a dispărut. Cei care se aflau la mal au crezut că se preface şi că glumeşte cu fiul său.

Pescarii au sunat la ambulanţă. Nu-şi explică nici acum de ce s-a înecat omul. Îl ştiau un bun înotător.

Vezi și

Salvatorii au răscolit lacul ore bune. Scafandrii au găsit trupul bărbatului, iar un echipaj SMURD l-a resuscitat minute în şir. În zadar însă. Criminaliștii au deschis acum o anchetă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat a murit înecat chiar sub ochii fiului său, într-un lac din Codlea, judeţul Braşov