Antena Meniu Search
x

ŞOCANT: Un şofer beat şi-a ucis soţia însărcinată şi fetiţa de 2 ani. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie şi nici măcar nu realiza ce s-a întâmplat

S-a urcat beat la volan şi, într-o curbă, pe o şosea din Alba, a scăpat maşina de sub control şi a lovit violent un alt autoturism. După impactul mortal, bărbatul şi-a aprins liniştit o ţigară. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie şi nici măcar nu realiza ce s-a întâmplat.

Vezi și

Un bărbat şi-a ucis fetiţa de 2 ani şi soţia însărcinată în 7 luni. S-a urcat beat la volan şi, într-o curbă, pe o şosea din Alba, a scăpat maşina de sub control şi a lovit violent un alt autoturism. După impactul mortal, bărbatul şi-a aprins liniştit o ţigară. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie şi nici măcar nu realiza ce s-a întâmplat. 

Şoferul a ucis tot ce avea mai de preţ: fetiţa şi pe mama ei, în vârstă de 24 de ani, ce purta în pântec alt copil. Pompierii şi paramedicii le-au scos pe amândouă din epava maşinii şi au încercat să le salveze.   

Bărbatul şi-a condus familia către o moarte violentă, după ce a băut şi s-a urcat la volan. La un moment dat, într-o curbă, n-a mai reuşit să controleze maşina şi a intrat în plin într-un alt autoturism, pe contrasens.  

Şoferul din cealaltă maşină a scăpat teafăr din impact. Un alt bărbat, de 49 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost grav rănit.

Bărbatul care şi-a omorât fiica şi soţia însărcinată a fost reţinut pentru 24 de ore şi ar putea fi arestat. El este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT: Un şofer beat şi-a ucis soţia însărcinată şi fetiţa de 2 ani. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie şi nici măcar nu realiza ce s-a întâmplat