Antena Meniu Search
x

Un barbat din Bacau si-a injunghiat fara mila sotia, dupa ce a ramas fara loc de munca

Noapte de groaza pentru locuitorii unui bloc din Bacau. Oamenii au fost alertati de strigatele de ajutor ale unei vecine, victima a unui atac violent al sotului ei. Barbatul a injunghiat-o, fara mila, in timp ce fiica lor de opt ani dormea intr-o camera alaturata

Vezi și

Nervos ca a ramas fara slujba, barbatul ar fi mers acasa si, dupa o cearta aprinsa, i-a infipt de mai multe ori femeii cutitul in abdomen. Cu ultimele puteri, sotia a reusit sa-si trezeasca fiica si sa ceara ajutor. “Era vecina, plina de sange, doar in chiloti, in pielea goala, a venit inspre noi, era taiata in zona abdomenului”, si-a amintit o vecina.

Femeia s-a luptat cu toate puterile ca sa scape din mainile ugicase ale sotului ei. Si-a tras copila dupa ea si a sperat ca interventia vecinilor il va potoli pe barbat. “A tras fata, el a iesit din casa, voia sa vina dupa ea. Eram pe palier fix atunci cand s-a intamplat. Am auzit un tipat aproape sa ajung la usa”, a mai spus un martor.

Vecinii au sunat imediat la 112. Medicii de pe ambulanta au reusit sa o stabilizeze pe femeie si au dus-o de urgenta la Spitalul Judetean din oras, acolo unde a intrat direct in sala de operatii. Sotul ei a mers singur la Politie, sa-si marturiseasca fapta. “Un conflict spontan, intr-o familie, pe fondul caruia, sotul si-a injunghiat sotia”, a declarat Cristinel Ciocanta de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Totul ar fi pornit dupa ce barbatul si-a pierdut locul de munca. Femeia i-ar fi sugerat sotului ei sa se mute fiindca nu mai aveau bani sa achite chiria. A fost momentul in care barbatul si-a iesit din fire. “In urma cu doua zile a batut-o mar si in sera asta a vrut sa o omoare”, a dezvaluit una dintre vecine.

Fiica lor, in varsta de opt ani, a ramas, acum, in grija bunicilor. Tatal ei a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din Bacau si-a injunghiat fara mila sotia, dupa ce a ramas fara loc de munca