Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Craiova nu fură decât Dacii și e mereu prins la volanul lor, fără permis

Un bărbat din Craiova nu fură decât Dacii și e mereu prins la volanul lor, fără permis. Are mai multe condamnări pentru aceleași fapte și după ultima ispravă va sta mai mult de 3 ani în închisoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.07.2020, 12:09

Hoț de Dacii
11 condamnări are la activ hoțul de Dacii - gds.ro
  • Prima condamnare a bărbatului a fost dată acum 21 de ani.
  • De atunci a fost de 11 ori condamnat.

Judecătoria Craiova a condamnat un craiovean de 59 de ani la trei ani, patru luni şi 96 de zile închisoare, fiind vinovat de furt şi conducere fără permis. Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind prins de mai multe ori la volanul unor Dacii furate. 

Pedeapsa primită acum cuprinde un rest rămas neexecutat din condamnările mai vechi. Bărbatul de 59 de ani le-a dat de furcă poliţiştilor doljeni ani la rând. În octombrie 2016 a fost arestat preventiv după ce a furat o Dacia 1304 şi a plecat la plimbare. Asta, deşi era băut bine şi nu avea permis. Și-a recunoscut faptele, iar în februarie 2017 a fost condamnat definitiv la un an, cinci luni şi 26 de zile de închisoare.

Începând cu anul 1999, craioveanul a fost condamnat în mai multe dosare penale. Multe dintre ele pentru furtul unor autoturisme Dacia, cu care a plecat la plimbare. "Se constată că apelantul inculpat are multiple condamnări anterioare, inițial pentru infracțiuni de furt calificat, iar începând cu anul 2004 pentru infracțiuni de furt calificat, furt de folosință și infracțiuni la regimul circulației rutiere.", a constatat Curtea de Apel Craiova în februarie 2017.

Instanţa a constatat că, începând din anul 1999 şi până în februarie 2017, inculpatul fusese condamnat în nouă dosare penale. A primit pedepse cuprinse între şase luni şi cinci ani de închisoare.

În octombrie 2019, bărbatul a fost trimis din nou în judecată. A fost acuzat tot de furtul unei Dacii şi conducere fără permis. Pe 14 iulie, Judecătoria Craiova l-a condamnat din nou pe inculpat, scrie gds.ro

Mai trebuie spus că, în martie 2019, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare în alt dosar penal. Este vorba de un dosar în care a fost acuzat că a furat bunuri din maşina unui vecin. În total, până în prezent, bărbatul a „adunat“ 11 condamnări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Craiova nu fură decât Dacii și e mereu prins la volanul lor, fără permis