Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un barbat din Gorj a murit chiar in ziua nuntii fiicei sale

Cea mai frumoasa zi din viata unei tinere din Gorj s-a transformat intr-un cosmar! Tatal ei a suferit un infarct, in somn, inainte de petrecerea de nunta a fiicei sale

de Redactia Observator

la 21.07.2013 , 09:03

Au inceput sa sune disperati dupa ajutor. Apel dupa el, rude si vecini. Oamenii spun ca medicii au ajuns, insa, prea tarziu. "A zis ca la primul apel, ambulanta era plecata pe la covrigi si nu au decat doua masini si cand au ajuns au spus ca nu mai au ce sa mai faca", povesteste cumnata victimei.

Rudele sustin ca lucratorii din dispecerat i-au si amenintat. "Ultima data cand am sunat noi, ca inainte mai sunase cineva, au zis ca daca mai sunam o data, trimite politia peste noi", explica fratele.

"Vom face o ancheta interna in care toata lumea implicata in acest caz va da nota explicativa. Dupa care, vom lua masurile necesare daca se dovedeste ca nu si-au idneplinit atributiile de serviciu. Urmeaza sa se ia cele mai drastice sanctiuni", spun politistii.

Vezi și

Sotia barbatului a lesinat in momentul in care si-a vazut sotul intins nemiscat pe jos si a avut nevoie de ajutorul medicilor. In loc sa mearga la restaurant, acolo unde fiica ei cea mica avea petrecerea de nunta, femeia a fost transportata la spital.

Totul ar fi pornit in urma cu doua zile, atunci cand tatal miresei ar fi avut niste certuri cu mama ginerului lui in legatura cu nunta. Barbatul era atat de suparat, incat la nunta nu a vrut sa apara in nicio poza de familie. "A facut infarct, nu am mai avut ce sa facem".

Vecinii si rudele i-au ascuns miresei tragedia pana la sfarsitul petrecerii. In loc sa se bucure de cele mai frumoase momente din viata ei, insa, ea va trebui sa-si conduca, acum, tatal pe ultimul drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un barbat din Gorj a murit chiar in ziua nuntii fiicei sale