Antena Meniu Search
x

Poveste de dragoste începută ONLINE, încheiată la poliţie. Un indian a fost păcălit de o româncă pe care a cunoscut-o pe Internet

Dragoste cu năbădai la Craiova. O poveste de iubire începută în mediul online l-a făcut pe un bărbat din India să-şi răsfeţe cu daruri scumpe, iubita româncă, cu 15 ani mai mică.

Vezi și

Dragoste cu năbădai la Craiova. O poveste de iubire începută în mediul online l-a făcut pe un bărbat din India să-şi răsfeţe cu daruri scumpe, iubita româncă, cu 15 ani mai mică.

La prima vedere, cei doi par un cuplu extrem de fericit. Însă, iubire sinceră a fost doar din partea bărbatului de origine indiană.

Cadourile scumpe pentru iubita sa nu au încetat să apară. Govind Bhat a cunoscut-o pe Monica în urmă cu aproape un an, pe Internet. Cei doi s-au "plăcut" reciproc, iar bărbatul a invitat-o pe craioveancă într-o vacanţă de lux în Dubai. Ba chiar i-a oferit şi un inel de logodnă.

Sumele pe care bărbatul le-a investit în "fericirea" Monicăi nu sunt deloc de neglijat. Nici promisiunile ei nu puteau fi trecute cu vederea, dar a cerut un timp să își rezolve problemele din țară. Pe lângă timp, a mai cerut și bani.

Pe acelaşi subiect

Pe numele tinerei a fost depusă o plângere penală pentru înşelăciune, fals în acte şi uz de fals. Monica este, însă, de negăsit.

Cetăţeanul indian vrea să îşi recupereze cei 5.000 de euro. Se pare că românca, în vârstă de 30 de ani, nu este la prima înşelătorie. Iar bărbatul şi-a dat seama că este minţit atunci când tânăra a început să se încurce în minciuni.

Cel mai mult, însă, indianul îşi dorește, prin exemplul său, să îi atenționeze pe alţi bărbați cu privire la pericolul încrederii exagerate în persoanele cunoscute pe reţelele de socializare, dispuse la relaţii amoroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Poveste de dragoste începută ONLINE, încheiată la poliţie. Un indian a fost păcălit de o româncă pe care a cunoscut-o pe Internet