Antena Meniu Search
x

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost ucis de un tânăr de 17 ani

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost ucis pe stradă, cu mai multe lovituri de cuţit. Nu a avut nicio şansă să se apere. Agresorul a lovit fără niciun avertisment. Nici nu ar fi avut vreodată vreo dispută cu victima.

Vezi și

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost ucis pe stradă, cu mai multe lovituri de cuţit. Nu a avut nicio şansă să se apere. Agresorul a lovit fără niciun avertisment. Nici nu ar fi avut vreodată vreo dispută cu victima. Are însă, la cei 17 ani ai săi, un cazier stufos. Este judecat deja pentru o tentativă de omor. Acum are o nouă acuzaţie: cea de crimă. 

Individul nu are niciun răspuns. Dar sâmbătă noapte a lovit de moarte, cu cuţitul, un bărbat. Aparent, fără motiv. Victima nici măcar nu a apucat să încerce să se apere.

Medicii nu au mai putut să îl ajute pe tânărul găsit, fără suflare, într-o baltă de sânge.Multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui. Una era în zona inimii şi trei hemitoracele drept. Victima era decedată, exsangvinată. Familia victimei este în stare de şoc. Nu ştiu ca cei doi să fi avut vreodată ceva de împărţit. Îl ştiu însă pe agresor ca pe un om extrem de violent. Foarte multe necazuri s-a întâmplat cu derbedeul ăsta. A vrut să mă bată astă-vară de două ori la stână.

Suspectul principal este un client vechi al procurorilor. Este judecat după ce în urmă cu aproape doi ani era să omoare un alt bărbat. L-a atacat cu furca, iar omul abia şi-a revenit pe patul de spital, după mai multe săptămâni de îngrijiri medicale.

Agresorul a primit astăzi mandat de arestare pentru 30 de zile. A făcut însă contestaţie şi speră să fie cercetat în libertate, aşa cum i s-a întâmplat şi după tentativa de omor de acum doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din judeţul Galaţi a fost ucis de un tânăr de 17 ani