Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Halloween-ul a fost reclamat la OPC! Un sucevean a depus plângere şi la Poliţie împotriva sărbătorii

Protecţia Consumatorului, dar şi Poliţia sunt chemate să investigheze persoanejele create de Holloween.

de Redactia Observator

la 30.10.2017 , 22:08

Protecţia Consumatorului, dar şi Poliţia sunt chemate să investigheze persoanejele create de Holloween. "Îndeamnă la crimă, vrăjitorie şi terorizează copii inocenţi", spune un tânăr din Suceava, care a făcut plângeri la toate instituţiile. Însă, revolta lui nu opreşte petrecerile. Se pregătesc în toată ţara. Mii de oameni au alergat şi astăzi după dovlecii de Halloween.

Nici Halloween-ul nu mai e ce a fost cândva. Scheleţii, mumiile, vrăjitoarele au ajuns să îi sperie la propriu pe oameni. Ar fi prezenţe malefice şi cere ca tot ceea ce poate fi simbolul Holloweenului să fie retras din vitrinele magazinelor. Astfel, a făcut plângeri la poliţie, la Ministerul Educaţiei şi la Protecţia Consumatorului. 

Butnaru Ionel, reclamant: "Această sărbătoare de sorginte satanică, adică se închină la morţi, la oase! Mi se pare că ceva grotesc a ajuns să fie ceva cool! Toţi profesorii de limba engleză din România au cerut, le-au cerut copiilor să vină mascaţi de Hallowen, cu costume, cu măşti, cu draci, nu ştiu, e ceva strigător la cer!"

Vezi și

Sorin Susanu, director OPC Braşov: "Este o reclamaţie un pic atipică! Petentul are o atitudine destul de virulentă şi acuză că această sărbătoare aduce grave atingeri atât morale cât şi de altă natură! Sunt aspecte care pot fi tratate într-o notă comică!"

Pe acelaşi subiect

Până la rezolvarea cazului din Suceava, copii şi părinţi se pregătesc de Holloween. Se vând bine costumele. Pentru cluburi, dar şi grădiniţe. Vor fi petreceri tematice în multe locuri. Pe la rafturile cu decoraţiuni care ies în evidenţă trec şi mulţi care nu au fost cuceriţi de spiritul sărbătorii importate de peste Ocean. 

La celălalt pol al tradiţiei, bătrânii se pregătesc cu tradiţionala plăcintă cu dovleac. Tanti Dorica îşi aminteşte ce înseamna Holloweenul acum câteva decenii. 

Şi cum nu mai poate ţine pasul cu toate schimbările, plăcinta de casă uneşte generaţiile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Halloween-ul a fost reclamat la OPC! Un sucevean a depus plângere şi la Poliţie împotriva sărbătorii