Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un barbat din Tulcea si-a urcat copilul pe bloc si a amenintat ca se arunca impreuna cu el daca sefii nu-i dau locul de munca inapoi

Si-a folosit copilul de noua ani ca sa-i forteze pe sefi sa-i dea slujba inapoi. Un barbat din Tulcea a amenintat, astazi, ca se arunca de pe bloc, impreuna cu fiul sau. Si s-a vazut cu sacii in caruta. Ca sa evite o tragedie, sefii l-au chemat din nou la munca.

de Redactia Observator

la 15.03.2013 , 20:06

Catarat pe blocul in care locuieste, cu copilul sau de noua ani in brate, barbatul ameninta ca se va arunca. Mai bine de o ora s-au chinuit politistii sa-l convinga sa coboare.

Omul lucra la primarie, la serviciul de salubrizare. Astazi, sefii l-au anuntat ca i-a expirat contractul de munca. Asa ca s-a gandit sa ii sensibilizeze. Si a reusit. Dupa ce a coborat de pe bloc, s-a dus direct in audienta la primar. Iar edilul i-a promis ca ii da slujba inapoi.

Vezi și

A ramas doar cu cearta. Politistii nu s-au gandit sa-l amendeze. Nici Protectia Copilului nu s-a autosesizat. Asta desi barbatul si-a folosit fiul pentru a influenta decizia unor autoritati si ar putea fi amendat cu pana la 1.500 de lei. Iar daca se dovedeste ca viata celui mic a fost pusa in pericol, ar putea fi decazut din drepturile parintesti.

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un barbat din Tulcea si-a urcat copilul pe bloc si a amenintat ca se arunca impreuna cu el daca sefii nu-i dau locul de munca inapoi