Antena Meniu Search
x

Noapte însângerată la Constanţa. Doi bărbaţi au murit sub roţile trenului. Unul dintre ei şi-a pus capăt zilelor

Vezi și

Mecanicul de locomotivă nu a putut evita nenorocirea deşi garnitura nu avea viteză mare. Medicii chemaţi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul. O tragedie similară s-a petrecut şi la Neptun, unde un alt bărbat a fost lovit de tren. Însă, acesta a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa, lăsând şi un bilet de adio prin care îşi cerea iertare familiei.

A fost o noapte insangerata la Constanta. Doi oameni si-au gasit sfarsitul sub rotile trenurilor. Primul , un barbat, a ales sa isi incheie socotelile cu viata si s-a aruncat pur si simplu in fata unei garniture, intre Neptun si Mangalia. Mecanicul de locomotiv spune ca intentia omului de a se sinucide a fost clara. Dovada este si biletul de adio pe care politistii l-au gasit in buzunarul barbatului.

Isi cerea iertare pentru gestul sau, motivand ca saracia, lipsurile si neajunsurile l-au facut sa renunte la viata. A scris chiar si un numar de telefon la care anchetatorii sa sune si sa ia legatura cu rudele lui.

La nici o ora de la prima tragedie, politistii si medicii de la ambulanta erau din nou solicitati de aceasta data in apropiere de gara CFR din Eforie. Un alt barbat fusese lovit de tren. Din pacate cand au ajuns la el era deja mort. Mecanicul de locmotiva le-a povestit politistilor ca barbatul mergea pe langa sinele de tren. In momentul in care a observat ca acesta se apropie, s-a asezat in genunchi pe calea ferata.

Desi nu avea viteza foarte mare, conductorul nu a mai putut evita impactul. Se pare ca barbatul nu era din judetul Constanta. Lucra ca paznic la o vila aflata in constructie, insa nimeni nu il cunostea. In ambele cazuri politistii fac cercetari pentru identificarea victimelor si stabilirea imprejurarilor in care s-au produs tragediile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noapte însângerată la Constanţa. Doi bărbaţi au murit sub roţile trenului. Unul dintre ei şi-a pus capăt zilelor