Antena Meniu Search
x

Un bătrân a fost omorât în bătaie, în propria casă, pentru banii de pensie

A fost omorât în bătaie, în propria casă, pentru banii de pensie. Este sfârşitul tragic al unui bătrân dintr-o localitate băcăuană

Vezi și

A fost omorât în bătaie, în propria casă, pentru banii de pensie. Este sfârşitul tragic al unui bătrân dintr-o localitate băcăuană.

Vecinii omului spun că bărbatul ar fi avut o pensie frumuşică după ce a lucrat, o viaţă întreagă, în domeniul petrolier. Şi că ajuta cu împrumuturi pe oricine avea nevoie. Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.

Viaţa sau banii. Aşa pare să fi fost pusă problema pentru bărbatul de 66 de ani din localitatea băcăuană Dărmăneşti. Era un om bun, la locul lui. gospodar. A lucrat la petrol. Agresorul ar fi fost ademenit de pensia bărbatului de aproximativ 1300 de lei, cred oamenii. În faţa criminalului, omul nu a avut nicio şansă. După mai multe lovituri, bărbatul s-a prăbuşit în propria casă.

Ieri, alertaţi de lătratul disperat al câinelui, vecinii au mers în casa bărbatului. După ce l-au găsit fără suflare, oamenii au anunţat imediat poliţia. Se pare că este vorba, într-adevăr despre comiterea unei infracţiuni de agresiune, soldată cu moartea respectivei persoane.

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân a fost omorât în bătaie, în propria casă, pentru banii de pensie