Antena Meniu Search
x

Rudele îl credeau plecat la adunat de lemne, dar ce au descoperit le-a zdruncinat universul

Un bătrân de 86 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un tren. Omul plecase de acasă să adune lemne, iar familia nu s-a impacientat când a constatat că lipseşte.

Vezi și

Un bătrân de 86 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un tren!Omul plecase de acasă să adune lemne, iar familia nu s-a impacientat când a constatat că lipseşte.

Era activ şi obişnuia să facă una-alta prin gospodărie. Însă, după câteva ore bune, rudele au intrat în panică şi au pornit în căutarea lui. 

Bărbatul de 86 de ani a plecat de acasă ieri dimineaţă. Voia să adune lemne pentru foc, aşa că a mers într-o zonă de lângă localitatea brăileană Plopu. 

Rudele s-au îngrijorat atunci când, la lăsarea serii, bătrânul nu s-a întors acasă. Oamenii au plecat să-l caute şi aşa au descoperit nenorocirea. Bărbatul fusese lovit în plin de un tren. 

Poliţiştii au început acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost dus la morga pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Rudele îl credeau plecat la adunat de lemne, dar ce au descoperit le-a zdruncinat universul