Antena Meniu Search
x

Mesaj viral pentru Donald Trump de la un blogger român

America pe primul loc, iar România pe al doilea. Ăsta a fost mesajul transmis de un blogger român, pe reţelele de socializare. Cunoscutul Bromania a postat pe facebook un filmuleţ pamflet prin care îi explică preşedintelui Donald Trump, de ce merită România un loc atât de însemnat în lume

Vezi și

America pe primul loc, iar România pe al doilea. Ăsta a fost mesajul transmis de un blogger român, pe reţelele de socializare. Cunoscutul Bromania a postat pe facebook un filmuleţ pamflet prin care îi explică preşedintelui Donald Trump, de ce merită România un loc atât de însemnat în lume

Cu glume deocheate şi ironii subtile despre fenomenele tabu din ţară, postarea a stârnit numaidecât interesul internauţilor.

"Istoria noastră a început în urmă cu 4 mii de ani, de pe vremea Imperiului Dacic. A fost primul imperiu din lume. Şi cel mai mare. A fost cel mai tare.

I-am oferit lumii legenda cu Dracula. Vampirul numărul 1 din lume. Avea o mustaţă minunată. Era cel mai tare. Nu ca acel fraier, Edward Cullen. La fel ca şi tine, domnule Preşedinte, Dracula a încercat să schimbe total sistemul politic, trăgându-şi opoziţia în ţeapă. O adevărată mişcare politică. Ar trebui să o încerci.

Uită-te la acest politician. Practic îl plătim să se uite la filme pentru adulţi în mijlocul unei dezbateri. Este minunat, uimitor.

Acum 27 de ani ne-am concediat preşedintele şi soţia lui pentru a pune capăt comunismului. Am făcut-o de Crăciun. Am zis concediat? Am vrut să zic că l-am împuşcat. A fost şi la televizor. Am avut audienţe foarte bune. Audienţe imense. A fost cea mai urmărită execuţie din lume. Arnold Schwazenegger nici n-ar visa la asemenea audienţe.

Îţi place aurul? Şi preoţilor noştri le place aurul. Suntem extrem de religioşi. Construim cea mai mare Catedrală din lume. Ai putea pune opt spitale în interiorul ei. Este minunată. Este uimitoare.

În anii '70 aţi făcut o pasiune pentru o fată numită Ivana. Noi am făcut acea pasiune pentru o fată numită Nadia. A fost de nota 10 plus.

Uite, astea sunt câteva din vedetele noastre de televiziune. Tu eşti judecat pentru că ai o soţie mult mai tânără. Mută-te în România. Aici este un obicei normal şi mişto. Şi nu este dezgustător deloc. Poţi să obţii propria ta emisiune.

Îţi place Kanye West. Ar trebui să îl asculţi pe Florin Salam. Amândoi cântă la orgă. Dar videoclipurile lui Salam sunt mai mişto. E o nebunie. E uimitor. Un artist adevărat.

Vă place să construiţi lucruri scumpe şi nefolositoare? Noi am făcut asta acum 30 de ani. Se numeşte Casa Poporului. Este imensă. Poţi să o vezi din spaţiu.

Deci înţelegem că America este pe primul loc. Dar nu putem să fim noi următorii? România pe locul al doilea? Sau cel puţin în top 100? Serios, suntem oameni cumsecade, rezolvăm noi cumva.", îi transmite, ironic, Matei Dima președintelui american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mesaj viral pentru Donald Trump de la un blogger român