Antena Meniu Search
x

Un brad de Crăiun poate să coste chiar şi 20 de mii de lei

Bradul ca-n poveşti se cumpără cu zeci de mii de lei. Aduşi tocmai din ţările nordice, unii pomii de Crăciun sunt un lux. Cei normandieni, tăiaţi la mii de kilometri depărtare, ajung să coste chiar şi 20 de mii de lei.

Vezi și

 Bradul ca-n poveşti se cumpără cu zeci de mii de lei. Aduşi tocmai din ţările nordice, unii pomii de Crăciun sunt un lux. Cei normandieni, tăiaţi la mii de kilometri depărtare, ajung să coste chiar şi 20 de mii de lei. Cine vrea mai ieftin, dar mai ales eco, poate alege brazii în ghiveci. Costă chiar şi de zece ori mai puţin şi pot rezista şi pentru Sărbătorile de la anul dacă sunt replantaţi.

Brazii din Ţările Nordice şi cei în ghiveci concurează pentru cei mai căutaţi pomi de Crăciun, de anul acesta. Alegerea finală este dată de PREŢ. De la câteva sute, la zeci de mii de lei. Pentru un brad normandian de aproape 9 metri, românii plătesc 10 mii de lei. Preţul se dublează, însă, pentru unul care are 12 metri.

Indiferent de tipul de brad, el trebuie ţinut la o temperatura medie de 23 de grade celsius şi rezista în jur de 30 de zile. Însa cu cât temperatura este mai scazuta şi camera mai aerisita, cu atât şi rezistența lui va creşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un brad de Crăiun poate să coste chiar şi 20 de mii de lei