Antena Meniu Search
x

Un brancardier si un agent de paza, batuti in incinta spitalului din Petrosani

S-au dus la spital ca sa fie ajutati. In loc de asta, mai ca i-au bagat pe toti de-acolo la Urgente. Doi barbati au batut mar un brancardier si un agent de paza de la un spital din Petrosani. Si au semanat teroare intre asistente

Vezi și

Inca speriat, brancardierul de la Spitalul de Urgenta din Petrosani povesteste cosmarul. Duminica, la ora trei dimineata, doi indivizi, dintre care unul ranit grav la cap intr-o incaierare, au venit sa ceara ajutorul medicilor. Brancardierul s-a oferit sa-l duca cu targa, dar barbatul de 35 de ani a refuzat. Si-a izbucnit. “Au inceput sa faca scandal, sa injure si l-au lovit pe brancardierul nostru”, a declarat medicul de garda, Liliana Dumitru.

Speriate, asistentele din cabinete au iesit sa vada ce se intampla. Cum le-au vazut, cei doi au inceput sa fuga dupa ele. Unul dintre ei, care a mai fost inchis pentru violenta, si-a aruncat hainele pe jos si a inceput sa loveasca cu pumnii usa cabinetului de Medicina interna. De-acolo, a trecut in cabinetul de Chirurgie. “A rupt usa. Toata lumea, in acel moment, s-a speriat”, a mai spus medicul de garda.

“Am vrut sa sunam la 112, dar am ramas cu receptorul in mana. Ca erau pe noi. Am incercat sa ne strecuram, sa iesim pe rand. Sa avem acces la un alt telefon. Ei dupa noi. Si clar ca a trebuit sa fugim”, a completat o asistenta.

Cei doi le-au fugarit si afara. Femeile au cerut disperate ajutorul barbatilor de pe ambulanta. Ei au sunat la 112, iar politistii i-au retinut pe scandalagii. Recidivistul este arestat preventiv pentru 29 de zile, iar colegul lui de lupte, care-a avut probleme cu politia din cauza drogurilor, este cercetat in stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un brancardier si un agent de paza, batuti in incinta spitalului din Petrosani