Antena Meniu Search
x

Un bucureștean creștea canabis cu muzica lui Vivaldi

Canabisul de Vivaldi. Nu e o arie a vestitului compozitor, ci este o plantaţie a unui anonim. Legătura cu Vivaldi nu este una întâmplătoare.

Vezi și

 Canabisul de Vivaldi. Nu e o arie a vestitului compozitor, ci este o plantaţie a unui anonim. Legătura cu Vivaldi nu este una întâmplătoare. Plantele care produc droguri creşteau pe muzică de Vivaldi în casa unui bărbat de 35 de ani.

Melomanul a fost ridicat ieri pentru cultivare de droguri. Peste 80 de plante au fost descoperite în imobil. Mari şi sănătoase. Şi asta nu doar datorită instalaţiilor ultra-performante de aerisire, irigare sau iluminare, ci şi pentru că plantele ascultau muzică. Muzică bună.

O cultură ilegală în toată regula. Opera lui Aurel Paraschiv. Nu este compozitor de muzică clasică, ci beneficiarul ei indirect. Cu Vivaldi îşi delecta culturile de cannabis.

Atât de bine, încât plantele s-au dezvoltat minunat. Vecinii au fost mai nemulţumiţi. O investiţie de mii de euro, pentru o producţie de dosar penal. Şi profit asigurat. Însă cultura a fost descoperită, proprietarul a ajuns la poliţie iar marfa a fost confiscată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bucureștean creștea canabis cu muzica lui Vivaldi