Antena Meniu Search
x

Vieţi distruse de neglijenţă! Un cabinet stomatologic a îmbolnăvit-o de ciroză

Îşi doreşte ca dar de nuntă o minune. Are 35 de ani. Are doi copii şi un soţ care o iubeşte. Spune ca ar fi luat hepatită de la un cabinet stomatologic, care in timp, a dus la ciroză

Vezi și

Îşi doreşte ca dar de nuntă o minune. Are 35 de ani. Are doi copii şi un soţ care o iubeşte. Spune ca ar fi luat hepatită de la un cabinet stomatologic, care in timp, a dus la ciroză

Cum ar putea înţelege o copilă de 9 ani că mama ei se stinge încet. Că are nevoie de fiica ei ca să poată mânca sau merge. Cuprinsă de durere şi disperare, Nicoleta plânge. "Mă ajută foarte mult fata. Când plâng noaptea şi mă apucă durerile se trezeşte şi mă mângâie: hai, gata, mami! Cât este soţul plecat la muncă, ea mă schimbă, ea mă şterge. Pentru ei vreau să mă fac bine! Îi iubesc mult!".

Nicoleta are o familie frumoasă. Doi copii care o iubesc şi un soţ care o respectă şi care munceşte 12 ore pe zi pentru ei. De muncit, a muncit şi ea ani în şir, în ture de noapte. Ar fi luat, spune ea, hepatită de la un cabinet stomatologic. Starea ei s-a agravat şi a trecut prin mai multe operaţii.

Din cauza bolii, stomacul i s-a umplut cu lichid. Au început să i se umfle şi picioarele. Nu poate merge, nu se poate spăla singură şi respiră tot mai greu. Singurul tratament pe care şi-l permite e trecut pe o reţetă necompensată. Dar sunt doar câteva pastile.

Soţul are mereu grijă de ea. O iubeşte foarte mult, iar acum trei zile, de Sfânta Parascheva, s-au căsătorit. Chiar dacă se cunosc de peste 15 ani. A fost o nuntă mică şi modestă. Câţiva prieteni i-au ajutat cu verighetele, tortul, iar rochia miresei a fost împrumutată.

Speranţa Nicoletei începe să se risipească. Are nevoie de un doctor, dar şi de sprijinul oamenilor. Venitul familiei abia dacă ajunge la 1500 de lei pe lună. Jumătate din bani se duc pe medicamente. Dar Nicoleta mai are nevoie de scutece pentru adulţi, de tratament şi de o alimentaţie corectă. Copii au şi ei nevoie de haine şi încălţăminte pentru iarnă. Dar cel mai mult au nevoie de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Vieţi distruse de neglijenţă! Un cabinet stomatologic a îmbolnăvit-o de ciroză