Antena Meniu Search
x

Un cazan cu alcool a rănit doi mascaţi aflaţi în misiune

Descinderile Poliţiei într-o fabrică de alcool din Maramureş s-au încheiat cu o explozie. Un cazan în care fierbea alcool le-a explodat în faţa. Un muncitor al fabricii şi doi poliţişti de la Mascaţi au fost surprinşi de suflul deflagraţiei

Vezi și

Descinderile Poliţiei într-o fabrică de alcool din Maramureş s-au încheiat cu o explozie. Un cazan în care fierbea alcool le-a explodat în faţa. Un muncitor al fabricii şi doi poliţişti de la Mascaţi au fost surprinşi de suflul deflagraţiei. Unul dintre agenţi e în stare gravă. Şi el, şi muncitorul au fost aduşi cu elicopterele azi-noapte în Capitală.

O misiune de salvare în noapte. Se deschide un pod aerian peste România. Din Maramureş, doi pacienţi vor ajunge în câteva zeci de minute, la Bucureşti. La Spitalul de Arşi. Sunt în stare critică: un poliţist şi un tânăr care muncea la fabrica de alcool. Un al doilea poliţist este şi el rănit, dar are arsuri doar la nivelul feţei.

E un agent din Serviciul de Acţiuni Speciale. Adică, mascaţii. El şi colegul său au primit misiunea de a ridica probele din fabrica de alcool percheziţionată. Anchetatorii au descins în fabrică, au făcut verificări, dar nu au cerut oprirea instalaţiilor. Cazanul era sub presiune când le-a explodat în faţă.

Fabrica de alcool din Buşag ar fi funcţionat fără autorizaţii. Din acest motiv, au venit poliţiştii. Patronul e fost consilier local şi un om cu influenţă în judeţ, se plâng localnicii. Ar fi fost ameninţaţi cei care au îndrăznit să facă reclamaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un cazan cu alcool a rănit doi mascaţi aflaţi în misiune