Antena Meniu Search
x

Afacere cu sute de kilograme de DROGURI! DIICOT a descoperit cea mai mare plantaţie de CANNABIS din România!

Anchetatorii au găsit şi alte parcele unde aceştia îşi cultivau drogurile. Cetăţeanul german s-a apucat de agricultură în judeţul Timiş.

Vezi și

Anchetatorii au găsit şi alte parcele unde aceştia îşi cultivau drogurile. Cetăţeanul german s-a apucat de agricultură în judeţul Timiş. Nu a ales însă să cultive grâu sau rapiţă, ci.canabis. A găsit un teren ascuns bine într-o pădure din comuna Blajova şi acolo şi-a plantat marfa. Anul acesta a fost unul roditor iar cultura uriaşă, de câteva tone.

Cetăţeanul german s-a apucat de agricultură în judeţul Timiş. Nu a ales însă să cultive grâu sau rapiţă, ci cannabis. A găsit un teren ascuns bine într-o pădure din comuna Blajova şi acolo şi-a plantat marfa. Anul acesta a fost unul roditor iar cultura uriaşă, de câteva tone. Bărbatul, ajutat de doi complici români, usca, trata şi ambala frunzele de canabis într-o hală închiriată. Apoi, spun procurorii DIICOT, cantitățile erau comercializate en-gros, în cantități de minimum jumătate de kilogram, către un cerc de dealeri din Timișoara.

Totul a ieşit la iveală după ce poliţiştii au prins mai mulţi consumatori şi dealeri, în timp ce tranzacţionau nişte "iarbă". În casele lor, au mai găsit 6 kilograme de droguri. Ca să nu înfunde puşcăria, aceştia le-au spus anchetatorilor de unde îşi procurau marfa. Şi aşa poliţiştii au descoperit plantaţia uriaşă de canabis.

Nu este singura. Alte patru culturi asemănătoare au fost găsite la limita județelor Timiș și Caraș-Severin, cantitatea de "iarbă" estimată fiind de câteva tone. Toţi cei trei suspecţi au fost arestaţi preventiv pt 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Afacere cu sute de kilograme de DROGURI! DIICOT a descoperit cea mai mare plantaţie de CANNABIS din România!