Antena Meniu Search
x

Video Un clujean și-a dat foc la mașină din greșeală, după ce a aruncat o brichetă pe bancheta din spate

Un clujean și-a dat foc din greșeală la mașină după ce și-a aprins o țigară și a aruncat bricheta pe bancheta din spate. Bărbatul, care venise în vizită la penitenciarul Baia Mare, nu a observat în timp util că autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 22.05.2021, 18:47

Vezi și

"Azi, 22 mai, ora 12.03, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bujorului din Satu Nou de Sus, a izbucnit un incendiu la un autovehicul. La fața locului polițiștii, au constatat faptul că un autoturism a ars în proporție de 95%. Polițiștii au identificat proprietarul autoturismului ca fiind un bărbat de 36 ani din Cluj. Cauza producerii incendiului, s-a datorat unei brichete defecte lăsate pe scaunul autoturismului. În urma incendiului nu a rezultat victime. Pagubele materiale produse în urma incendiului sunt în valoarea de aproximativ 10.000 lei", au transmis polițiștii clujeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un clujean și-a dat foc la mașină din greșeală, după ce a aruncat o brichetă pe bancheta din spate