Antena Meniu Search
x

Un copil care şi-a ucis bunica, transferat la o şcoală din Bucureşti. Părinţii se tem pentru siguranţa copiilor

Mai mulţi părinţi sunt revoltaţi după ce un copilul care şi-a ucis bunica, în luna mai a acestui an, a fost transferat la unitatea de învăţământ. Oamenii spun că se tem pentru siguranţa copiilor lor şi au făcut plângeri la Inspectoratul Şcolar.

Vezi și

Mai mulţi părinţi sunt revoltaţi după ce un copilul care şi-a ucis bunica, în luna mai a acestui an, a fost transferat la unitatea de învăţământ.

Oamenii spun că se tem pentru siguranţa copiilor lor şi au făcut plângeri la Inspectoratul Şcolar.

Totul a ieşit la iveală după ce mama unei fetiţe care învaţă la şcoala din Bucureşti a aflat că elevul care şi-a ucis bunica în luna mai a acestui an a fost transferat la şcoala fiicei sale.

În vârstă de numai nouă ani, copilul diagnosticat cu ADHD şi-a atacat bunica, pe 26 mai 2018, cu un cuţit şi a lovit-o de mai multe ori.

Potrivit anchetatorilor, copilul s-a enervat după ce bunica sa, în vârstă de 70 de ani, i-a interzis să se mai joace pe calculator.

După ce a înjunghiat-o pe bătrâna, copilul a sunat la numărul de urgenţă 112. Din nefericire, femeia nu a putut fi salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un copil care şi-a ucis bunica, transferat la o şcoală din Bucureşti. Părinţii se tem pentru siguranţa copiilor