Antena Meniu Search
x

Un copil de 11 ani din Galaţi a ajuns la spital bătut crunt de propriul tată

Un băiat de 11 ani din Galaţi a ajuns la spital stâlcit în bătaie de propriul tată. Medicii au aflat însă că povestea lui este şi mai dureroasă de atât

Vezi și

Un băiat de 11 ani din Galaţi a ajuns la spital stâlcit în bătaie de propriul tată. Medicii au aflat însă că povestea lui este şi mai dureroasă de atât

Lipsit de apărare, copilul a încasat loviturile de parcă ar fi fost un sac de box. Scena s-a petrecut în faţa blocului. Mama era în apartament, pregătea de mâncare, când a auzit strigătele de ajutor ale băiatului.

Aceasta a încercat să-l smulgă din mâinile bărbatului violent, care însă o ameninţa şi pe ea. Îngrozită, femeia a sunat la 112. Când a ajuns la spital, băiatul era în stare de şoc.

Se pare însă că toată copilăria i-a fost la fel de chinuită. Sătulă de atâtea bătăi, mama a divorţat dar, pentru că nu avea unde să se ducă, a rămas în aceeaşi locuinţă cu fostul soţ. Aşa că violenţele au continuat.

Poliţiştii l-au mai amendat de câteva ori pe bărbat. Cum niciodată nu a plătit, banii i-au fost retraşi de pe cardul pe care intră alocaţia băiatului. Aşa că tot copilul a avut de suferit. Protecţia copilului a început o anchetă în acest caz.

Dacă nu se va ajunge nicăieri, aceştia vor încerca să găsească o măsură prin care cei doi să fie ajutaţi. În cel mai rău caz, băiatul riscă să ajungă în plasament. Până atunci, mama încearcă să obţină un ordin de restricţie pentru ca bărbatul să nu se mai apropie de niciunul dintre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 11 ani din Galaţi a ajuns la spital bătut crunt de propriul tată