Antena Meniu Search
x

Un copil de 5 ani a fost spulberat de pe trecerea de pietoni

Un copil de 5 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Băieţelul traversa de mână cu tânăra care avea grijă de el.

Vezi și

 Un copil de 5 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Băieţelul traversa de mână cu tânăra care avea grijă de el. Băieţelul şi-a privit moartea în ochi! Şi el şi femeia care-l ţinea de mână au văzut, fără să poată face nimic, maşina care a venit în viteză şi i-a lovit.

Mario ar fi împlinit 6 ani în septembrie. Mama îl creştea singură, iar tânăra care a fost lovită odată cu băiatul, îl avea în grijă când femeia era la muncă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum martorii la nenorocire îşi pun mâinile în cap îngroziţi, lângă cele două victime care zac pe asfalt. După câteva secunde apare şi şoferul vinovat.

Bărbatul nu a reuşit să-şi oprească maşina decât o sută de metri mai departe de locul accidentului. Semn că avea viteză. Când a realizat ce a făcut, omului i s-a făcut rău.

O oră s-au chinuit medicii să facă inima lui Mario să bată din nou. Dar n-au reuşit. Regretele şoferului vitezoman nu valorează nici doi bani. Pe Mario nu-l mai poate nimeni învia. Iar pe mamă, nici pedeapsa binemeritată de şofer, nu o va alina. Singurul copil i-a fost omorât de un şofer inconştient care a trecut cu viteză pe trecerea de pietoni.

Tânăra a ajuns la spital cu răni grave. Nu este însă în pericol de moarte. Şoferul a fost testat şi se pare că nu băuse. Pentru că l-a omorât pe Mario pe trecerea de pietoni, bărbatul în vârstă de 33 de ani va fi cercetat pentru ucidere din culpa. Va plăti şi pentru rănirea fetei de 23 de ani. Dar, ar putea primi o pedeapsă de 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 5 ani a fost spulberat de pe trecerea de pietoni