Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil si-a ucis tatal ca sa-si salveze mama

Si-a lovit tatal pana la moarte, dupa ce si-a vazut mama, in coma, sub pumnii barbatului. Un copil de 15 ani, elev de nota 10, ar putea face inchisoare pentru o crima comisa, dupa luni intregi de teroare, in propria casa

de Redactia Observator

la 14.08.2013 , 19:40

Un sat intreg s-a adunat, dimineata, sa vada nenorocirea. Un copil de 15 ani, elev de nota zece, si-a omorat tatal. Apoi a sunat, singur, la ambulanta. Medicii l-au gasit pe barbat intr-o balta de sange, cu un levier langa el.

Bunica baiatului e socata. Femeia stie, insa, ca, de aproape un an, in casa lor nu mai era liniste. De cand tatal baiatului a cazut in patima alcoolului si a jocurilor de noroc. Cand venea acasa, isi batea nevasta.

Asa s-a intamplat si noaptea trecuta. Barbatul a venit baut acasa si si-a luat nevasta la pumni. "I-a rupt si pantofii din picioare. Tot a rupt. El nu era cu minte, nu judeca", a spus batrana.

Vezi și

Speriat, baiatul cel mare a chemat politia, iar politia a anuntat ambulanta. Atat i-a trebuit tatalului. Si-a varsat furia pe copilul de 15 ani si nu era prima oara.

Aseara, copilul n-a mai rabdat. Dupa ce si-a vazut mama in coma, i-a intors tatalului loviturile, pana la moarte. "A sarit sa o apere pe masa! Probabil de frica, nu stiu ce s-a intamplat", a presupus bunica adolescentului.

Mama baiatului lupta pentru viata, la un spital din Radauti. "Are un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic, lombar si echimoza faciala", a declarat directorul spitalului din Radauti.

Baiatul urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice. Va ajunge, cel mai probabil, la inchisoare. Fratii lui mai mici stau, acum, cu bunica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un copil si-a ucis tatal ca sa-si salveze mama