Antena Meniu Search
x

Un culturist englez a murit de Covid după ce a refuzat să se vaccineze

Un bărbat de 42 de ani din Southport, Marea Britanie, pasionat de fitness, culturism şi căţărări pe munte a murit din cauza infecţiei cu Covid-19, după ce refuzase să se vaccineze.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.08.2021, 10:28

Bărbatul avea 4 de ani
Bărbatul avea 4 de ani - Facebook John Eyres

Atât sora, cât şi mama bărbatului, care l-au îndemnat să se vaccineze împotriva Covid-19, trag un semnal de alarmă şi încearcă să convingă acum şi persoanele sceptice că vaccinarea poate salva vieți, transmite The Guardian. Cele două au povestit că în urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a fost în camping, într-o zonă sălbatică, înainte de a se infecta cu coronavirus.

După internare, John Eyres a fost transferat la Terapie Intensivă, unde în ultimă fază a transmis medicilor că îşi doreşte să fie vaccinat. „S-a gândit că dacă va fi infectat cu Covid-19 va fi bine. A crezut că va avea o boală ușoară. Nu voia să se vaccineze. Cu toate astea corpul său a ajuns să fie injectat cu toate medicamentele din spital"  a spus sora lui.

Bărbatul a regretat că nu s-a vaccinat

Omagii au venit și de la prietenii lui Eyers,care au doar cuvinte de laudă despre bărbat,  mulți descriindu-l drept unul dintre cei mai activi și mai în formă oameni pe care-l cunoșteau. „Avea o dragoste imensă pentru sport și fitness, concurând la culturism, triatloni, alpinism și multe altele. John, din păcate, a pierdut în fața Covid, fără a avea alte probleme de sănătate grave", a spus un prieten.

Specialiştii din domeniul sănătății și pacienții infectaţi cu Covid au vorbit din ce în ce mai mult despre regretul lor pentru faptul că nu mai pot fi vaccinați odată ce se îmbolnăvesc grav. Dr. Samantha Batt-Rawden, medic de terapie intensivă pentru seniori a vorbit despre eficienţa vaccinului. Ea a declarat că a întâlnit un singur pacient în secţiile ATI care a primit ambele doze de vaccinare și că marea majoritate a persoanelor pe care le vedea ajungând la Terapie Intensivă erau nevaccinate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un culturist englez a murit de Covid după ce a refuzat să se vaccineze