Antena Meniu Search
x

Un cunoscut blogger din România sare în apărarea Oliviei Steer: “Vă rog mult, opriți-vă din a-i cere Oliviei Steer să tacă!”

Aflată în plin linşaj mediatic, după declaraţiile controversate, prin care spunea că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace sau poziţionându-se împotriva vaccinurilor şi medicamentelor, în apărarea Oliviei Steer sare Simona Tache, un cunoscut blogger şi jurnalist din România.

Aflată în plin linşaj mediatic, după declaraţiile controversate, prin care spunea că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace sau poziţionându-se împotriva vaccinurilor şi medicamentelor, în apărarea Oliviei Steer sare Simona Tache, un cunoscut blogger şi jurnalist din România.

“Este epidemie de rujeolă și au murit trei copii, motiv pentru care au reînceput manifestările de furie împotriva antivacciniștilor și a Oliviei Steer în special. Mulți o consideră pe aceasta responsabilă de moartea acelor copii și de pericolul care, odată cu scăderea ratei vaccinării, îi paște și pe copiii vaccinați. Mulți cred că Olivia ar trebui să fie oprită (am văzut și propuneri de arestare în seara asta, pe Facebook) și că, dacă s-ar întâmpla asta, s-ar rezolva problema. Pentru ei, am următoarele întrebări:

1. Cam în ce fel ați vrea să fie Olivia Steer? Ați vrea să fie arestată? Sau doar să i se interzică să se exprime liber? Cum ar arăta, practic, asta? Să i se taie doar internetul sau să i se ia și computerul?

2. Mai vreți și să fie trasă la răspundere pentru ceea ce face. Iarăși întreb: cum? Și, mai exact, pentru ce? Instigă cumva la ceva ilegal? Este cumva vaccinarea obligatorie prin lege și Olivia îndeamnă oamenii să încalce legea? Este mamografia obligatorie prin lege? Este tratamentul medical de vreun fel obligatoriu prin lege? Nu. Și atunci în ce fel să fie trasă la răspundere Olivia și pentru ce?

3. Spuneți că oamenii needucați se uită în gura Oliviei și aleg să nu își mai vaccineze copiii. Fals. Exact oamenii educați aleg să nu își mai vaccineze copiii și să se uite în gura celor care pledează împotriva medicinei în general. Motivul pentru care se întâmplă asta este lipsa de încredere. De ce lipsă de încredere?

Citește și Acuzată DUR, Olivia Steer se APĂRĂ: “Se încearcă să se găsească un ţap ispăşitor” (VIDEO)

Deci nu, Olivia nu o va convinge niciodată pe tanti Maricica de la țară, care e semianalfabetă, o va convinge pe doamna Mary de la oraș, din corporație, care mai citește și prin alte părți diverse chestii și decide să nu-și vaccineze copilul. Dacă s-ar opri Olivia Steer, doamna Mary ar găsi alte surse din care să-și alimenteze anxietatea și pe baza cărora să-și fundamenteze decizia.

4. Nu cumva soluția e alta decât cenzurarea Oliviei Steer, anume ca autoritățile să își asume un gest decisiv și să facă vaccinarea obligatorie, așa cum au făcut-o deja în alte țări? Nu poți obliga oamenii să își facă tratament alopat pentru cancer, dacă ei decid să se trateze naturist, pentru că aia e o decizie personală, care nu îi afectează pe alții. Poți însă să legiferezi vaccinarea, pentru că scăderea imunității de masă îi pune în pericol pe TOȚI copiii, vaccinați sau nu. Și nu vrem să se întoarcă poliomielita sau tusea convulsivă sau să ne decimeze hepatita, ok?

Așadar, opriți-vă, vă implor, cu strigătele către Olivia Steer! Vă consumați energia în direcția greșită. Cristoiu vrea să tacă mama lui Bogdan Gigină din plâns, că face politică, voi vreți să tacă Olivia Steer, că le bagă prostii în cap oamenilor care o citesc. Nu vi se pare că e ceva foarte greșit aici?

“Cristoiu e un nesimțit, dar Olivia nenorocește oameni nevinovați!”, o să spuneți. OK, întorceți-vă la punctele 1, 2, 3 și 4”, este mesajul postat de Simona pe blogul personal.

sursa: simonatache.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un cunoscut blogger din România sare în apărarea Oliviei Steer: “Vă rog mult, opriți-vă din a-i cere Oliviei Steer să tacă!”