Antena Meniu Search
x

Foto Un cunoscut polițist din Vrancea, fost șef la Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. IPJ: "Odihnă veşnică, iertare şi neuitare"

Comisar şef Adrian Apostol, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din județul Vrancea, fost șef al Biroului de Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. Polițistul, care era în rezervă de trei ani, s-a luptat timp de o lună cu maladia.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.12.2020, 16:02

polițist din Vrancea
Comisar şef Adrian Apostol - news.ro
  • Apostol Adrian a lucrat în Poliția Română aproape trei decenii

"Col de poliţie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism şi cinste Poliţia Română, un om puternic, bun strateg, cu o voinţă de fier, un caracter nobil şi o educaţie aleasă, s-a stins la Spitalul Judeţean Focşani, după o luptă crâncenă şi echitabilă dusă timp de câteva săptămâni cu un duşman nevăzut", a transmis, luni, IPJ Vrancea.

Potrivit news.ro, ofiţerul în rezervă a deținut în ultimii ani de activitate șefia Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Focşani, ­­­­până în anul 2017. Apostol Adrian a avut 5 misiuni sub egida ONU, de restabilire a păcii, a ordinii şi siguranţei publice în zonele marcate de război, fiind numit în funcţii de conducere a contingentelor şi cooptat în Corpul Experţilor UE.

"Astăzi, camaradul nostru a plecat în ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toţi, cei rămaşi în urmă. Suntem alături de familia îndurerată, iar ţie, camarade - odihnă veşnică, iertare şi neuitare", a mai transmis IPJ Vrancea.

O lună de luptă cu SARS-CoV-2

Adrian Apostol s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu circa trei săptămâni, în scurt timp apărând complicaţii ale bolii. Din cauza problemelor apărute, el a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Focşani. După nici o lună, infecţia l-a răpus pe fostul comisar şef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un cunoscut polițist din Vrancea, fost șef la Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. IPJ: "Odihnă veşnică, iertare şi neuitare"