Antena Meniu Search
x

19 ani şi pasiunea pentru viteză! A spulberat doi tineri pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

O cursă ilegală de maşini s-a încheiat dramatic la Călăraşi. Doi tineri iubiţi au fost spulberaţi, pe o trecere de pietoni, de un bolid care gonea cu 180 de kilometri pe oră. Amândoi sunt în stare critică, iar unul dintre ei deja a fost transferat la Bucureşti.

Vezi și

O cursă ilegală de maşini s-a încheiat dramatic la Călăraşi. Doi tineri iubiţi au fost spulberaţi, pe o trecere de pietoni, de un bolid care gonea cu 180 de kilometri pe oră. Amândoi sunt în stare critică, iar unul dintre ei deja a fost transferat la Bucureşti.

-Moare omul aici! Chemaţi salvarea repede! N-o mişcaţi! Nu mai respiră!

În timp ce sirenele ambulanţelor răsună în oraş, oamenii încearcă să-i ţină pe cei doi tineri în viaţă. Ştefan şi Altina zac, aproape inconştienţi, pe şosea.

-Nu te mişca, copilă! Stai aşa, da? Vine ambulanţa, gata! Respiră, respiră!

Pe acelaşi subiect

-Aoleu!

-Să nu te mişti!

-Mi-e frig rău!

Ştefan e student în primul an la Facultatea de Drept din Capitală. A mers la Călăraşi, pentru câteva zile, să-şi vadă iubita, elevă în clasa a 12-a. Mergeau către căminul unde era cazată fata. Pe o trecere de pietoni, cei doi au fost spulberaţi de o maşină care gonea cu 180 de kilometri la oră. Atenţie, în oraş!

Şoferul, un tânăr de 19 ani, participa la o cursă ilegală de maşini, spun martorii. Nu a frânat, nu a oprit. A fugit, cu aceeaşi viteză, abandonându-şi victimele în agonie. 

-Viteză mare, exagerat de mare!

-Se lua la întrecere cu altul!

-Cum, a dat peste ei şi a plecat?

-Da!

-N-auzi că farurile sunt tocmai în parte aialaltă, pe acolo?

-Băiatul era aici, era conştient, adică a mişcat, a vorbit. Şi fata, când a venit salvarea, au urcat-o pe targă...

Poliţiştii au închis toate intrările în oraş şi au făcut filtre pentru a-l prinde pe vitezoman. E cunoscut în oraş drept un băiat de bani gata.

-Acesta este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului 

Victimele au fost duse de urgenţă la spitalul Judeţean din Călăraşi. Sunt în stare critică. Ştefan a fost transferat ulterior la un spital din Capitală. 

-A ajuns cu un traumatism craniocerebral, cu un traumatism de bazin. Tânăra care a ajuns... tot o politraumă, un traumatism craniocerebral minor, dublă factură la un picior şi la o mână.

Zona în care a avut loc accidentul e raiul pasionaţilor de curse ilegale, se plâng localnicii. Drumul e drept, iar limitatoarele de viteză lipsesc.

Şferul fugar riscă până la 7 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » 19 ani şi pasiunea pentru viteză! A spulberat doi tineri pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului